Compartir

Un pare de Baltimore, Maryland (EUA), ha perdut la custòdia de dos dels seus cinc fills d'entre 9 i 17 anys per exposar-los a una humiliació constant en vídeos publicats a Youtube.

El compte DaddyOFive, amb més de 700.000 subscriptors, es nodria de vídeos en els quals es veia als menors suportant les bromes pesades del seu pare i la seva madrastra. En la majoria, els més petits acabaven plorant o autolesionant-se d'impotència, tot això mentre els pares reien d'ells. En altres vídeos s'incitava els nens a pegar-se entre ells i a fer-se mal.

Després de l'enrenou causat, Mike Martin i la seva parella, Heather, s'han vist obligats a publicar un vídeo en què expliquen que estan afectats per l'escàndol en què s'han vist embolicats. A més, han esborrat la resta de vídeos del compte.

“Després de reflexionar, ens hem adonat que havíem comès errors que van causar una mica de dolor a la nostra família. Per això oferim les nostres disculpes més humils i sinceres als que s'hagin sentit ofesos. Els nostres fills estan fora de perill i fora de les càmeres són nens normals i feliços”, expliquen.

Els Martin asseguren que per als més petits Youtube era també una diversió i després s'interessaven per saber quantes visites havien tingut els seus vídeos.

La mare biològica dels dos nens, Rose Halle, s'ha fet càrrec de la custòdia temporal, després de denunciar el material publicat a la plataforma de vídeo. En viure en un altre estat, el procés legal va començar a allargar-se, fins que el succés va cobrar major notorietat gràcies al youtuber Philip DiFranco.