Compartir

Una dona gran s'emociona en obrir un regal i comprovar que era la nina que «mai no va poder tenir de petita». La seva néta, que va ser l'encarregada de donar-li el regal, va decidir gravar la reacció de la seva àvia i pujar-la a Twitter.

El vídeo, que mostra l'emotiu moment en què l'anciana obre el paquet, s'ha convertit en viral en només tres dies. Així, ha estat 'retuitejat' més de 12.000 vegades i ha rebut més de 24.500 'm'agrada'.

El que s'amagava a la caixa que la néta va lliurar a la seva àvia és la nina que la dona sempre havia desitjat tenir de petita, però que mai va arribar a les seves mans. «La meva àvia mai no va poder tenir una nina de petita, per això li vam regalar una per reis d'aquest any», va escriure la seva néta al costat de l'emocionant vídeo.

S'hi pot veure com l'anciana, molt sorpresa al veure el que hi havia a l'interior de la caixa, s'emociona al mateix temps que repeteix una i altra vegada «Ai, Déu meu!». Més de 200 persones han respost a la publicació elogiant l'acció de la néta i la reacció de l'àvia.