Compartir

Una avaria en el sistema de conducció va impedir que el metro de la línia 3 de la Ciutat de Mèxic s'aturés al llarg de 12 estacions, segons informa el mitjà mexicà Excelsior . El succés va tenir lloc a l'estació Tlatelolco.

Segons relata un testimoni dels fets, Anselm Hernández, algunes persones van obrir a la força les portes del vagó i es van tirar amb el metro en marxa cap a l'andana quan passava a prop de alguna estació. Malgrat això, el tren no es va aturar.

Mentre alguns passatgers van aconseguir mantenir-se en peu després del salt, altres van xocar contra el terra i contra la paret . Anselmo Hernández va pujar el passat 25 d'abril a Facebook les imatges que corroboren el seu relat.

El director del Sistema de Transport Col·lectiu Metro de Mèxic, Jordi Gaviño , assegura que es va demanar als usuaris que baixessin del comboi per poder realitzar les reparacions pertinents. No obstant això, segons recull Excelsior, els passatgers de tres vagons es van negar a baixar per la qual cosa el centre de control va decidir que el metro continués el seu trajecte amb la gent dins fins a la parada d'Indis Verds.