Quantcast

Lola Barranco exposa per primera vegada al Bingo Star's

El cicle 'Bingo Art' del Bingo Star's acull la quarta exposició amb l'objectiu de donar visibilitat als artistes del país perquè tinguin més facilitat per mostrar els seus treballs. En aquesta ocasió, la pintora Lola Barrancos ha exposat una quinzena de quadres que expliquen la seva situació personal, ja que ella va començar a pintar quan el seu fill va emmalaltir i va voler donar-li color a la seva vida.

Barranco defineix el seu estil com naïf, caracteritzat per l'espontaneïtat i el colorit, i utilitza més de cinquanta colors molt vius perquè reconeix que va viure una etapa molt trista. Assegura que està molt il·lusionada amb aquesta oportunitat, ja que es tracta de la seva primera exposició pública, tot i que compta amb una col·lecció molt extensa i la seguirà ampliant perquè “per mi és una sortida i em relaxa molt”.

El gerent del Bingo Star's, Marc Martos, ha posat les instal·lacions a disposició de tot tipus d'artistes, i ha reconegut que per ells no ha augmentat l'afluència, però ajuda que la gent vegi les sales de joc des d'un altre punt de vista. La mostra es podrà visitar fins al 5 de juny al vestíbul del Bingo Star's.

Comentarios de Facebook