miércoles, 12 agosto 2020 18:15

MoraBanc i Ship2B aposten perquè més emprenedors tirin endavant els seus projectes

MoraBanc i Ship2B han convocat per tercer any el programa d'acceleració de projectes d'emprenedoria social per oferir-los acompanyament i inversió perquè puguin desenvolupar les seves idees. Després de les experiències dels dos primers anys, s'ha decidit canviar el format i donar oportunitat a un major nombre de projectes, ja que s'ha detectat que la majoria dels candidats presenten idees en una fase molt inicial i no tenen l'oportunitat de desenvolupar-los.

És per això que, segons ha explicat la 'project manager' de Ship2B, Olga Porro, durant aquest mes s'obrirà la convocatòria perquè les empreses emergents del Principat puguin presentar els seus projectes en línia, i siguin seleccionats per a la primera fase en què els candidats rebran suport semipresencial per part de Ship2B, amb l'objectiu de revisar i millorar la seva proposta. La segona fase, en què està previst que hi participin unes quatre empreses, consistirà en una sessió de treball presencial a la qual hi assistiran els emprenedors amb més potencial per participar en tallers amb mentors i experts per concretar els projectes i elaborar el pla d'acció. Aquesta fase inclourà una 'Demo Day' en què es presentaran els plans de treball i un jurat atorgarà el premi al guanyador, que participarà en un programa de quatre mesos d'acompanyament intensiu a Barcelona.

En les dues anteriors edicions es van aconseguir accelerar quatre projectes, i això per MoraBanc significa “estratègia”, segons ha explicat la directora de màrqueting i comunicació, Mireia Maestre, que considera que és una manera de donar suport a l'emprenedora d'Andorra, perquè projectes diferents puguin donar resposta a problemàtiques tant del país com de fora.

Des de Ship2B confien que en aquesta edició es presentin entre vint i trenta projectes, i els han animat a fer-ho, amb l'atractiu que tenen per posar a la seva disposició un centenar de mentors i més de 400 inversors.

Artículos similares