sábado, 19 septiembre 2020 10:12

Martí confia que el proper copríncep francès aposti per una economia "oberta"

Toni Martí ha valorat aquesta tarda, ja de camí cap a Andorra, la visita d'aquest matí al Palau de l'Elisi, on s'ha entrevistat amb el president i copríncep francès François Hollande. "Cada vegada que hem anat a París o ell ha vingut a Andorra sempre l'hem vist igual, amb molta serenor i el cap ben fred, amb total complicitat amb la realitat andorrana", ha declarat.

Martí confia que el traspàs de poders amb el nou copríncep sorgit de les eleccions del proper 7 de maig es faci amb total normalitat, de manera que tingui tot el coneixement possible de la realitat andorrana. En aquest sentit, també confia que el proper president continui la línia seguida per François Hollande, perquè "actualment la dualitat no està en l'eix esquerra-dreta, sinó en si tens una mentalitat oberta per una economia que es projecti al món, o bé s'aposta per tancar-se en un mateix".

El cap de Govern ha destacat que la visita d'aquest matí no ha estat una reunió de "comiat", sinó de "gratitud", perquè Hollande serà recordat com un "bon" copríncep, ja que ha demostrat "l'estima que ens té" perquè "ens ha orientat en les reformes que hem portat a terme aquests darrers anys", cosa que "ens ha permès avançar conjuntament".