martes, 22 septiembre 2020 14:35

Suplanta al professor perquè els seus pares el deixin jugar als videojocs

Nathan és un nen britànic de 7 anys a qui li encanten els videojocs. El menor volia passar-se tota la nit jugant amb ells i va tenir una brillant idea, escriure una carta als seus pares fent-se passar pel professor perquè li deixessin jugar.

El pare va decidir compartir la divertida nota a través de la xarxa social Imgur < / a>, convertint-se en viral en només unes hores. La carta advertia als pares que si no deixaven jugar al menor aquest seria expulsat del col·legi .

La carta diu el següent: " Benvolguts pares, Nathan ha anat molt bé en totes les seves classes excepte en la de videojocs. Si no queda jugant tota la nit als videojocs serà expulsat del col·legi . Deixeu que es quedi despert durant tota la nit i comenceu a fer-ho a partir d'aquesta nit. P ot jugar a qualsevol cosa , ordinadors, Wii, iPod, iPad, telèfon o qualsevol altre dispositiu ".

per a donar-li major credibilitat, el petit va acabar la carta signant com" el col·legi " per evitar que els seus pares se n'adonessin. En només unes hores la carta s'ha tornat viral i arriba als 1,8 milions de visites .

Totally legit noti I got from my 7yo 's school today