Quantcast

José Manuel Araluce, nou conseller d'Andbank

El Grup Andbank ha nomenat José Manuel Araluce com a nou conseller independent del grup, segons informa l'entitat en un comunicat. Araluce presidirà la comissió d’ètica i compliment. Amb aquesta incorporació, Andbank continua reforçant el seu compromís amb la incorporació de talent i de professionals de primer nivell. Seguint amb la mateixa línia d’acció, a començament d’any Antonio Castro es va incorporar com a director general adjunt de serveis corporatius. 

José Manuel Araluce és llicenciat en dret i administració d’empreses per la Universidad Pontificia Comillas – ICADE (ICADE E-3). Ha desenvolupat la seva trajectòria professional al Grupo Santander, del qual va ser director global de compliment. Prèviament va ser director de planificació estratègica de la divisió de banca majorista global i 'managing' director a la divisió de Corporate Finance de Santander Investment, on va desenvolupar activitats de banca d’inversió i de mercat de capitals. Ha estat membre dels equips encarregats de dur a terme importants operacions corporatives transfrontereres, com ara les adquisicions d’Abbey National (Regne Unit, 2004), ABN-Amro (Holanda, 2007) i Sovereign Bank (Estats Units, 2009). 

Araluce compta amb una dilatada experiència en el sector bancari. Actualment, exerceix com a consultor independent especialitzat en compliment normatiu, govern corporatiu i risc en reputació. Acostumat a treballar amb reguladors i supervisors europeus i americans, coneix de primera mà els estàndards internacionals en matèria de compliment i conducta en els mercats, i té una àmplia experiència en el disseny i implantació de plans de control i programes de compliment. Compta, a més, amb una àmplia experiència com a professor i ponent en conferències organitzades per entitats reguladores, firmes legals i auditores.

Comentarios de Facebook