viernes, 25 septiembre 2020 21:53

Sorprenent resposta d'un home a qui enxampen robant un cotxe a Vitòria

La Policia Local de Vitòria va detenir aquest dimecres a un home de 35 anys quan intentava robar un cotxe estacionat al barri de Zabalgana. El més sorprenent va ser la resposta del lladre que, en ser sorprès pels agents, es va defensar assegurant que estava realitzant "pràctiques de mecànica".

el succés es va produir aquest dimecres al voltant de les 10:30. La trucada d'un home va ser la que va alertar els agents que hi havia un home intentant manipular el sistema d'arrencada d'un turisme aparcat al barri de Zabalgana, segons ha informat l'Ajuntament de Vitòria i recull El Correo.

Els efectius policials es van traslladar fins al lloc dels fets i van enxampar el presumpte lladre ajupit entre els seients del cotxe amb els cables del volant fora de la seva posició . Després de ser descobert, el lladre va tractar de defensar-se al·legant que el vehicle estava abandonat i que estava realitzant "pràctiques de mecànica".

La Policia Local es va posar en contacte amb el titular del turisme que va confirmar que tenia el vehicle tancat i que el feia servir habitualment. El detingut està acusat d'un delicte de temptativa de robatori.