Compartir

El 'twerking' és una manera de ball en el qual es mou el cul de manera continuada. Aquest ball és el que estava duent a terme una noia quan va ocórrer un terrible accident .

La jove estava fent 'twerking' al mig del carrer a Khàrkiv (Ucraïna) a prop d'una carretera mentre era gravada per una amiga. En un moment del ball, un motorista xoca de manera frontal amb un vehicle.

En el vídeo s'aprecia l'estupefacció de les joves en presenciar l'accident. El motorista surt acomiadat en direcció a les joves que no dubten a trucar als serveis d'emergència. Mitjans locals asseguren que el motorista es troba en estat crític a causa de les greus ferides com a conseqüència de la caiguda.

Sobre què va ser el que va succeir perquè es produís el terrible accident ha dues versions. N'hi ha que, en veure el vídeo, asseguren que el motorista es va distreure en veure el ball de la jove i per això va xocar contra el cotxe. Encara que també hi ha els que diuen que el cotxe va girar cap al sentit en què venia el motorista i va provocar el xoc.