viernes, 14 agosto 2020 17:09

La Biblioteca d'Encamp acollirà dilluns la Marató de Lectura

El dilluns 24 d’abril, de les 10 a les 20.30 hores a la Biblioteca d’Encamp, tindrà lloc la Marató de Lectura, segons informa el Comú. Es tracta d'una idea innovadora i original que consistirà en anar llegint fragments en veu alta del llibre ‘Alícia en terra de meravelles’ de l’escriptor Lewis Carroll i traduïda per Josep Carner amb dibuixos de Lola Anglada. A la lectura hi podrà participar tothom que hi estigui interessat. 

Per donar la benvinguda a l’acte, a les 10 del matí es llegirà el títol del llibre en diferents idiomes que es parlen a Andorra, com ara el català, castellà, francès, àrab, hindi, filipí, alemany, portuguès, suec, suahili, japonès i rus. 

Els alumnes de l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança d’Encamp seran els encarregats de començar a llegir, de les 10 a les 12 hores, i a la tarda seguiran els infants de l’Escola Francesa d’Encamp i els nens i nenes de l’Àrea de Jovent. L’objectiu és posar a l’abast dels nens i nenes els mitjans per potenciar els hàbits lectors i la capacitat de gaudir de la lectura.