Compartir

Els finalistes de la categoria 'Solo Saxophone' del Concurs Internacional de Saxo de l'Andorra Sax Fest, que provenen de països com Austràlia, Holanda, França, Itàlia i Espanya, són Michele d’Auria, Chiharu Ogura, Sílvia Sanagustín, Jordi Rouschop, Daniel Sánchez, Mary Osborn, Yumeko Miura, Yuna Oguri, Francisco Rusillo i Aurélien Méria.

Els resultats s’han fet públics aquest dimarts, a les 12.30 hores, a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, espai on aquest dimecres i dijous es desenvoluparan les audicions corresponents a la segona fase del concurs. L’encarregat d’anunciar-ho ha estat el president del jurat, Arno Bornkamp.

El jurat està integrat també per Vincent David (França), Nacho Gascón (Espanya), Christophe Grèzes (França) i Naomi Sullivan (Regne Unit). Tots ells són figures rellevants del saxo europeu i mundial. A més, enguany el certamen ha ampliat el vessant competitiu amb la creació d'una categoria pròpia per a joves que tindrà lloc entre aquest divendres i aquest dissabte. Finalment, el guanyador de la categoria 'Solo Saxophone' es coneixerà el proper dissabte a les 19.15 hores.