jueves, 24 septiembre 2020 21:20

Una nena de vuit mesos pesa 17 quilos i menja com si tingués 10 anys

Chahat Kumar va néixer fa vuit mesos a Panjab, Índia. Fins complir els quatre mesos el seu creixement es va desenvolupar amb total normalitat, però a partir de llavors la seva constitució va començar a canviar de forma preocupant. La petita va començar a experimentar problemes de sobrepès fins a arribar als 17 quilos als seus vuit mesos de vida.

La mare de la nena, Reena Kumar, ha parlat de l'estranya situació de la seva filla davant el diari britànic The Sun. Així, confessa que Chahat mai es sadolla i menja "com una nena de 10 anys". A més, reconeix que li proporcionen aliment cada vegada que ho demanda perquè si no "es posa a plorar" .

Reena també ha explicat les dificultats que el seu marit i ella es troben a l'hora de desplaçar-se amb la seva filla. "Plora perquè vol sortir, però pesa tant que som incapaços d'agafar-la. Així que només la portem a llocs propers" , afirma la mare de 21 anys.

Els seus pares, força preocupats per l'estat de salut de la petita, confessen que Chahat té problemes per respirar i per dormir. Per la seva banda, els metges que l'han atès asseguren que desconeixen el motiu del seu sobrepès ja que l'estranya duresa i gruix de la seva pell els impedeix extreure mostres de sang . A més, han recomanat als familiars que portin a la petita a un centre especialitzat perquè pugui rebre un tractament adequat que l'ajudi a posar fi a la seva sobrepès.

No obstant això, la família no té els fons econòmics necessaris per viatjar i fer front al problema de la seva filla. "Volem que Chahat pugui jugar com els nens normals. No volem que el dia de demà tingui problemes. Només volem un bon futur per a ella" , explica la seva mare.