Quantcast

Quatre detinguts per una baralla entre dues famílies

Quatre homes residents de 18, 20, 41 i 50 anys van ser detinguts dimarts de la setmana passada a Encamp arran d'una baralla en què van resultar ferits. Segons la informació facilitada per la Policia, aquestes persones són membres de dues famílies entre les quals, des de fa un cert temps, hi ha desavinences que el dia esmentat van derivar en una baralla, per la qual tots quatre van ser detinguts pels delictes contra la integritat física i la llibertat.
  
En total, la Policia va detenir la setmana passada 19 persones, 13 de les quals per delictes contra la seguretat del trànsit. A més a més, cal afegir dilluns, la d'un resident de 57 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. La patrulla va ser requerida en un domicili particular d'Escaldes-Engordany, ja que l'home hauria agredit la seva parella. I dijous la d'un no resident de 22 anys que es va saltar un control policial i que duia 690 paquets de tabac, tal com ja va informar la Policia el divendres.

Pel que fa a les 13 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit cal destacar que el conductor implicat en un accident a Príncep Benlloch, que va col·lidir amb un altre conductor i que, en un primer moment, es va donar a la fuga, va donar un resultat positiu de 2,54 grams d'alcohol per litre de sang. A més, diumenge va ser detingut un home resident temporer de 32 anys, per conducció d'un turisme sota els efectes del cànnabis. La intervenció de la Policia va tenir lloc després d'un accident en què el conductor va resultar ferit. També va donar positiu, tal com ja s'havia informat, el conductor de 74 anys que divendres va atropellar una dona i un menor a la CG2. Concretament, va donar 0,84 grams d'alcohol per litre de sang.
  
Els resultats positius dels conductors detinguts es van situar entre l'1,11 grams d'alcohol per litre de sang i els 2,54 que va donar el conductor de 38 anys implicat en l'accident de Príncep Benlloch. 

Comentarios de Facebook