Compartir

Pels volts de les 6 del matí el cos de bombers ha rebut l'avís d'un incendi a l'hotel Eureka, a la part alta de l'avinguda Carlemany. Fins allà s'hi han desplaçat cinc vehicles de bombers, inclosa l'ambulància del SUM i una quinzena d'efectius, per apagar les flames, que es veien des del carrer i han alertat els veïns de la zona. L'incendi s'ha originat a la quarta planta de l'edifici, han explicat des del cos de bombers, a una zona que no és hotel sinó d'habitatges i on hi viuen persones durant tot l'any. L'origen de les flames es desconeix i s'investigaran durant el matí.

A causa de l'incendi s'ha evacuat l'edifici, tant la zona residencial com la zona de l'hotel. Algunes persones han quedat atrapades per les flames i no podien baixar per l'escala de l'immoble, motiu pel qual els bombers han hagut d'utilitzar un camió escala. A les set del matí s'ha donat per controlat l'incendi, tot i que els bombers encara hi són per acabar de remullar la zona i controlar que una espurna no faci revifar de nou les flames.

Vàries persones, entre elles un bombers, han hagut de ser ateses per inhalació i intoxicació de fum, motiu pel qual han estat traslladades a l'hospital. També s'ha de lamentar la mort d'un gos.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marin, el cap de Govern, Toni Martí i el ministre de Justícia, Interior i Afers Exteriors, Xavier Espot, s'han desplaçat fins la zona per comprovar 'in situ' la situació.