Quantcast

Celebrada la 5a Mostra de productes agrícoles i artesans

La 5a Mostra de productes agrícoles i artesans d'Andorra, celebrada aquest cap de setmana a l'Illa Carlemany, s'ha fet sota el paraigües de la marca 'Productes Agrícoles i Artesans', que acompanya les microempreses del país en la comercialització dels seus productes alhora que els ajuda a guanyar visibilitat. La ministra d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i el director d'Agricultura, Landry Riba, han destacat aquest dissabte, durant la inauguració de la Mostra, la capacitat dels microproductors per innovar amb els productes que ofereix el país.

“Intenten innovar i aporten productes nous en cada edició, això vol dir que són dinàmics i que es reinventen any rere any”, ha explicat Calvó. Alguns productors han dut a la fira receptes i productes innovadors, com les bossetes de lavanda, les gelees -que són un tipus de confitures fetes amb el suc de la fruita premsada i barrejada amb llimona i poma- o productes de cosmètica naturals fets amb plantes del país.

Els reptes per a la marca 'Productes Agrícoles i Artesans', ha enumerat Riba, són  “ampliar-ne la visibilitat a través d'aquesta marca col·lectiva, i treballar també la visibilitat en el punt de venda: que el producte local es diferenciï a les prestatgeries dels supermercats dels productes industrials que tenen un volum més gran”.

La mostra ha repetit el nombre d'expositors de l'edició passada i ha complert, segons han explicat Andreu Invernon, responsable de màrqueting d'Illa Carlemany, les premisses de dinamitzar el centre comercial i de donar suport als productes del país.

Comentarios de Facebook