Quantcast

Jover podria substituir Saboya a exteriors

El nom d'Eric Jover torna a sortir a les travesses per substituir a Gilbert Saboya al capdavant del ministeri d'Afers Exteriors. Després que fa unes setmanes es publiqués que l'actual titular d'Educació i Ensenyament Superior seria el relleu de Saboya, i el mateix Jover ho negués, avui un altre mitjà del país ho torna a assegurar.

El Periòdic d'Andorra publica avui que l'opció escollida per Martí, després de rebre vàries negatives, és Jover. Tot i això, assegura que no se sap quan es farà el relleu. Segons el rotatiu, la substituta de Jover al capdavant d'Educació i Ensenyament Superior seria Esther Vilarrubla. Actualment és directora de l'Escola Andorrana i consellera de Social del Comú d'Andorra la Vella, un càrrec que hauria d'abandonar si assumís el ministeri.

Vilarrubla està força lligada a DA i, de fet, a les darreres eleccions generals figurava a la última posició de la llista nacional. Des d'un principi, el seu nom ja va sonar per ocupar la cartera d'Educació, abans que l'assumís Jover.

Comentarios de Facebook