Compartir

Un total de 14 clubs participaran aquest cap de setmana a la 24a edició del míting internacional de natació d’Encamp al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, segons informa el Comú. Entre els quals cinc són del país (Cleser, Sant Julià, Serradells, Escaldes i Encamp) i nou venen de fora (Sant Boi, Esplugues, Cambrils, Granollers, Berga Ressort, Berga Tossalet, Osca, Cabrera de Mar i Puigcerdà). Enguany, hi prendran part uns 430 nedadors i més d’una cinquantena de persones entre àrbitres, tècnics i personal d’organització. 

Aquest divendres des de les 18.30 fins a les 20.30 hores els esportistes disposaran de temps per fer entrenaments lliures i el dissabte serà el torn de la competició. Al matí, de les 8.30 a les 10 hores podran fer escalfaments les categories prebenjamí i benjamí, a les 10.15 hores tindrà lloc la presentació dels equips participants, a les 10.30 hores serà el torn de les sèries, a les 12.30 hores les finals i els relleus, i a les 12.45 hores es procedirà a l’entrega de premis. A la tarda, competiran les categories aleví, infantil, junior i absolut. De les 15.15 a les 16.45 hores faran els escalfaments i a partir de les 17 hores ja començaran les sèries, a les 19 hores les finals i els relleus absoluts i a les 19.30 hores s’entregaran els premis.

Tots els participants hauran de disputar proves eliminatòries. D’una banda la de 4×50 metres estils per equips, i per l’altra, la de 100 metres estils individual. Els sis millors de cada categoria passaran a la final, on es faran els 200 metres estils.