viernes, 25 septiembre 2020 19:01

Nova edició de la mostra de productes agrícoles i artesans

El cap de setmana vinent, el del 8 i 9 d'abril, tindrà lloc a illa Carlemany la cinquena mostra de productes agrícoles i artesans d'Andorra. El Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat organitza la mostra amb la voluntat de donar a conèixer els productes produïts al Principat i la feina que fan els productors.

Enguany, un total de set productors (Can Sona, Casa Gendret, Casa Folch, Pocions de Lluna Nova, Cervesa Alfa, el Rebost del Padrí i Nectum) exposaran els seus productes durant tot el cap de setmana a la planta baixa del centre comercial. La mostra donarà el tret de sortida el dissabte a les 10 hores i es podrà visitar durant tot el dia fins a les 21 hores. El diumenge obrirà les portes a les 10 del matí i fins a les 20 hores els visitants podran gaudir de la mostra.

Com ja s'ha fet en les passades edicions, la mostra comptarà amb degustació i venta dels productes. Entre l'oferta s'hi trobaran fruites i verdures, carns, ous, llegums, melmelades i cosmètics naturals, entre d'altres. Aquesta mostra dona continuïtat a les accions de difusió de la marca oficial Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra i contribueix a donar visibilitat als productors locals, ja sigui entre els consumidors nacionals o els visitants.

Tal com recorden des de l'Executiu, la voluntat del Ministeri és organitzar la mostra dos cops l'any, a la primavera i a la tardor. D'aquesta manera, l'objectiu buscat en aquesta ocasió és millorar la bona rebuda aconseguida per les anteriors edicions de la mostra, i que els productors puguin obtenir un retorn positiu de l'esdeveniment.