miércoles, 23 septiembre 2020 12:26

Nova edició del Concurs Carnet Jove de microrelats

El Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració de l'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d'Andorra, el Centre de la Cultura Catalana i el col·lectiu Portella, organitza la segona edició del Concurs Carnet Jove de microrelats, amb la voluntat d'incentivar l'escriptura i la creació artística entre els joves. 

El concurs està adreçat a qualsevol usuari del Carnet Jove Andorra que vulgui presentar el seu microrelat en català, de temàtica lliure i amb una extensió màxima de 200 paraules. Les obres que es presentin hauran de ser originals i inèdites. Els relats s'hauran d'enviar abans del 3 de maig a través d'una plataforma habilitada a la pàgina de Facebook del Carnet Jove Andorra.

En aquesta segona edició s'amplien les categories i les dotacions de premis. Hi haurà tres categories: dels 12 als 15 anys, dels 16 als 18 anys i dels 19 als 30 anys. Les dues primeres categories tenen un premi de 100 euros i la darrera categoria de 250. A més, el jurat també tindrà l'oportunitat d'atorgar un accèssit (lot de llibres) en cadascuna de les categories.

El jurat d'enguany està compost per Inés Sanchez, Arnau Colominas, Roser Suñé, Júlia Fernández, Txema Diaz, Maria Cucurull i Elena Aranda. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia 10 de maig a través dels mitjans de comunicació del Carnet Jove Andorra.