jueves, 24 septiembre 2020 1:34

Lucia, sobre Paco Sanz, l'home dels 2.000 tumors: "És l'error de la meva vida"

Lucía , la exnòvia de Paco Sanz , ha parlat per primera vegada després de publicar-les polèmiques preses falses que delaten el presumpte estafador. En una entrevista exclusiva per 'El programa de Ana Rosa' , la jove sevillana assegura que es considera una "víctima" i "1 estafada més" de l'home dels 2.000 tumors.

"Ni en els pitjors somnis podia imaginar que ell era així. No sé si en algun moment de la relació em deia la veritat", comenta la jove, la veu se sentia en els enregistraments i està sent investigada per presumpta estafa i blanqueig .

Lucía ha parlat sobre la seva relació amb Sanz . "Era l'amor de la meva vida i ha passat a ser l'error de la meva vida" , comenta. A més, tot i la diferència d'edat (27 anys), assegura que tenia intenció de tenir un fill seu.

Ara, la jove sevillana assegura que la seva relació amb Paco està trencada , fins i tot des d'abans de la seva detenció. Sobre els vídeos en què s'escolta la seva veu mentre Sanz demana diners, Lucía explica que "està tallat" . "Mai he volgut aprofitar-me de ningú. Si ho hagués sabut mai hagués participat", es defensa.

Lucía ha volgut demanar " perdó a les persones que s'han sentit ofeses i que estiguin patint aquesta malaltia ". També ha tingut paraules per al seu ex nuvi, a qui ha qualificat de "menyspreable".

"Jo li vaig trencar el pa de pessic"

En un dels últims vídeos que ha sortit a la llum es pot veure a la parella passejant pel carrer. En ell, el presumpte delinqüent parla sobre la virginitat de la seva nòvia. Assegura que ja ha de passar la ITV, encara que igual és "molt jove" per a fer-ho. La sevillana dóna a entendre que té experiència en el tema, tot i que ha estat Paco amb qui ha perdut la virginitat. "Digues-los a tots que jo he estat qui t'ha trencat el pa de pessic" , cosa que ella confirma.

pots veure aquí el vídeo complet .