martes, 11 agosto 2020 9:24

Comença la II Setmana d'activitats aquàtiques

L'Escola de Natació d'Encamp organitza la II Setmana d'activitats aquàtiques del 3 al 7 d'abril a les piscines del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, on petits i grans podran gaudir de les activitats que s'han proposat, tal com informa el Comú en un comunicat. L'Escola de Natació d'Encamp ha preparat per a tots els inscrits de l'entitat activitats aquàtiques. Així, durant els cinc dies s'organitzaran jocs amb tobogans, inflables, matalassos, es podrà fer pàdel surf, caiac i fins i tot es faran activitats per a nadons i pares i mares. 

Dilluns i dimarts, a partir de les 17.30 hores, s'ha preparat uns circuits lúdics amb inflables, tobogans, plataformes i joguines. Dimecres serà el torn dels més grans, que faran diverses proves per categories; dijous, els grans podran fer pàdel surf i caiac a la piscina gran, i divendres, la jornada anirà destinada als nadons. Així, tant els pares i les mares com els nadons podran gaudir d'una sessió lúdica.

El Comú d'Encamp vol recordar que durant la setmana d'activitats aquàtiques no hi haurà classes de l'Escola de Natació. A més, del 10 al 23 d'abril són les vacances de Setmana Santa i, per tant, les activitats no es reprendran fins al dilluns 24 de d'abril.

Artículos similares