Compartir

El VII Fòrum Estudiants + Empresa que organitza el Departament de Joventut i Voluntariat del Govern ha comptat per primera vegada amb un estand de l'Administració general i l'acollida, tal com han destacat des de l'Executiu, ha estat molt positiva ja que hi ha hagut força interès dels joves per saber quines són les sortides laborals que hi tenen.

D'aquesta manera, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, ha fet una valoració “molt positiva” de la jornada i del fet que aquest any siguin més les empreses que hi han pres part. De fet, s'ha passat de la trentena de l'any passat a 44 i s'espera que la jornada es clogui amb la visita d'uns 400 estudiants.

La ministra de Funció Pública i Reforma de l'Administració, Eva Descarrega, ha valorat que aquesta participació és una “excel·lent oportunitat per donar visibilitat als diferents àmbits de l'Administració Pública”, i ha posat en relleu el gran interès que ha generat la presència dels cossos especials. De fet, s'ha aprofitat per recordar als joves que properament es convocaran places tant de nova creació com per cobrir vacants tant a la Policia com al Centre Penitenciari.