martes, 11 agosto 2020 21:30

Un assessor del PP de Múrcia amenaça un tertulià: "Vostè vol que li estampe això al cap"

José Antonio Martínez Abarca , assessor del PP de Múrcia, ha protagonitzat un dels moments més lamentables de la televisió. Durant un debat a la televisió pública murciana, Martínez Abarca defensava que Julián Pérez-Templado , el jutge que investiga si el president Pedro Antonio Sánchez va cometre algun delicte, està en tot el seu dret de reunir-se amb polítics del Partit Popular en el seu temps lliure. El vídeo ha estat difós per compte de Youtube d'Podem Regió de Múrcia.

"Mitjana Múrcia és del Partit Popular i es pot prendre les copes amb qui li surti dels ous ", va dir l'assessor per justificar les fotos publicades en què es veu el magistrat prenent una cervesa amb un alt càrrec del PP, just unes hores després que el president de Múrcia prestés declaració en el judici.

Tal era la indignació que havia Martínez Abarca que fins va confessar que ell mateix s'havia "pres les copes amb el senyor Pérez-Tempado. I no en un bulevard, com va fer a la llum pública, en un reservat (cop a la taula). Sí senyor".

A poc a poc la resta de tertulians van començar a retreure-li que estigués encobrint al president, investigat en el Cas Auditori .

Martínez Abarca va contestar a un dels tertulians habituals que pot parlar de qui vulgui, "però de la meva no parla perquè no em surt dels ous" . La presentadora de l'espai de 'La 7 Notícies' va intentar calmar-lo i al veure que no ho aconseguia va demanar a realització que baixessin els micròfons. Mentre el tertulià continuava amb els seus retrets, l'assessor assentia i en un determinat moment va agafar una tassa i el va amenaçar: "Vostè vol que m'aixequi i li estampe això al cap, oi? Vol vostè això , ¿no? ". l'assumpte no va arribar a les mans però la resta del debat va continuar molt tens.

Artículos similares