Compartir

La cuina ha estat la protagonista a la Central, aquest dimecres a la tarda, gràcies a la realització del primer taller gratuït de cuina per a adolescents, sota el títol 'Cuina sense pares'. Una desena de joves s'han vestit de cuiners durant unes hores per aprendre a cuinar diferents plats relacionats amb la pasta, l'ingredient triat per a aquest primer taller.

L'activitat, dirigida a joves d'entre 13 i 22 anys, pretén apropar el món de la cuina al jovent, per tal que "el jovent no vegi la cuina com un lloc estrany sinó que sigui un lloc on es puguin veure autosuficients", tal com ha explicat el dinamitzador de la Central, Òscar Gaba. A més, el dinamitzador ha explicat que un dels objectius principals d'aquests tallers és millorar els hàbits alimentaris dels joves i que guanyin en autoconfiança.

Els tallers continuaran realitzant-se el darrer dimecres de cada mes, però cada activitat tindrà un tema diferent. Els ous, les patates o les cremes seran ingredients que aniran apareixent en els pròxims tallers fins al desembre, quan es preveu que es realitzi un concurs de cuina entre els participants i assistents al taller, segons ha explicat Gaba. Els treballadors de la Central actuaran com a membres del jurat del concurs, tot i que encara no s'ha confirmat les dates ni els premis.