Compartir

El crític d'art, Ricard Planas, ha estat l'encarregat d'editar el catàleg de l'exposició, en el qual ha reflexionat sobre el joc de l'artista per intentar fer infinits a través del grafisme de la pintura. Ha reconegut tenir una especial predilecció pels artistes que reivindiquen allò “ultralocal”, com és el cas d'Arranz-Bravo, de qui diu que a través dels colors es pot percebre la seva ànima.

'Arranz-Bravo. New Man' està formada per treballs actuals, l'obra més antiga és de l'any 2005, el que demostra que l'artista català no para de treballar, i la seva trajectòria encara està en plena efervescència.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, ha estat l'encarregada d'inaugurar l'exposició que s'ha iniciat amb una performance de l'artista. Durant el seu parlament, Gelabert ha considerat Arranz-Bravo com un dels referents de la pintura espanyola de la segona meitat del segle XX, i ha reconegut que és tot un privilegi poder comptar amb les seves obres al Principat.

Aquesta exposició es podrà visitar a l'Artalroc fins al dia 28 de maig i després està previst que marxi als Estats Units i a Shangai.

Al voltant d'aquesta exposició s'ha organitzat el taller de creativitat per a infants 'Descobrim la línia i el color amb el mètode automàtic', a càrrec d'Helena Guàrdia i tindrà lloc el 22 d'abril entre les 11 i les 13 hores. També hi haurà l'activitat 'Vermut i Art al Roc' amb Arranz-Bravo i Carme Tinturé, el 20 de maig a les 12 hores, on els assistents podran apropar-se d'una manera informal i distesa a l'artista i la seva obra, mentre fan un vermut.