viernes, 25 septiembre 2020 9:55

'First Dates': Paco pateix el rebuig més cruel del programa i commou les xarxes

El passat diumenge, l'audiència del programa de cites de Cuatro, 'First Dates', va ser testimoni d'un dels rebutjos més contundents del programa. La concursant Maria, que s'autodefineix com "exigent i gens pacient", ha rebutjat de manera rotunda a Paco al·legant que per a ella el físic prima per sobre de tot. Res més veure el locutor de 37 anys, Maria ha sortit del restaurant sense ni tan sols saludar a la seva cita.

La malaguenya de 29 anys ha explicat sense pèls a la llengua els motius del seu rebuig: "No m'ha agradat ni el seu físic, ni la seva cara, ni la seva forma de vestir". El presentador, Carlos Sobera, ha intentat intervenir entre Maria i Paco per aconseguir almenys una salutació de la concursant. Després de l'intent fallit del presentador, aquest ha comentat resignat: "Si vols anar-te, ja que ens anem".

Paco, que es trobava esperant a la seva cita a la barra del restaurant , ja s'imaginava el que anava a succeir. "No ha volgut conèixer-me. Com totes, es fixen abans en el físic que al cor" , ha expressat el concursant a Carlos Sobera. Així mateix, ha confessat que no era la primera vegada que patia un rebuig així, ja que és una situació que ja va viure amb 14 anys.

Impasiva i freda, Maria s'ha limitat a respondre: " ho sento molt pel mal tràngol, però tinc uns principis ". A més, no ha dubtat a afirmar que "no era el seu problema". Carlos Sobera ha intentat consolar el concursant: "Les cites a cegues de vegades surten bé o malament". Abans de marxar del programa, Paco ha volgut deixar-li un últim missatge a Maria: "ni saludar-me, ni acomiadar-se, per a mi demostra la classe de persona que és".