domingo, 27 septiembre 2020 6:37

Escaldes incorporarà una vintena de places d'aparcament per autocaravanes amb diferents serveis

Escaldes-Engordany comptarà en total amb més d'una vintena de places per a autocaravanes distribuïdes entre els aparcaments dels Veedors i el del Falgueró. Aquest divendres en la sessió de Consell de Comú es va aprovar la creació de nous preus públics per aquest tipus de servei.

Un dels factors a tenir en compte d'aquestes noves places és que també facilitaran l'accés a diferents serveis com ara l'electricitat, l'aigua o el canvi d'aigües residuals, a més de l'estacionament. Per aquest motiu, el preu del servei tindrà un cost d'un euro per fracció de 15 minuts i en cas de deixar el vehicle tot el dia, 40 euros. A més, també s'ha implementat un preu mensual proper als 150 euros.

Aquests nous estacionaments veuran la llum entre el dimecres i el dijous de la setmana vinent quan finalitzin els treballs que s'estan realitzant actualment a l'aparcament dels Veedors i el Falgueró. Un fet que permetrà a la parròquia disposar per primera vegada d'aquest tipus de servei amb una desena de places per cadascun dels dos indrets.

El conseller d'aparcaments d'Escaldes, Esteve Vidal, ha indicat que la implementació del nou servei donarà resposta a una demanda, per part dels conductors d'aquest tipus de vehicle, atès que "sabíem que hi havia una necessitat d'aquest tipus de places i creiem que amb aquestes dues accions donarem servei als residents i visitants". Vidal també ha afegit que les places d'estacionament del Falgueró van més orientades als residents de la parròquia que disposin d'aquest tipus d'automòbil i que les de Veedors van més enfocades als visitants.