Quantcast

Andorra Telecom substitueix 35 cabines en el marc d'un programa de renovació

Andorra Telecom està duent a terme un programa de renovació de les cabines telefòniques i en el marc del qual es preveu la substitució d’un total de 60 de les 140 cabines que hi ha al país. Aquest projecte respon a la necessitat de renovar el parc de telèfons públics arran de la degradació de l’estructura a causa de les inclemències meteorològiques.
  
De moment, segons han informat des de l’empresa, ja s’ha fet una primera fase que ha suposat la substitució de 35 cabines a totes les parròquies, i se’n preveuen d’altres. I tot i que l’ús del mòbil està molt estès i semblaria que el dels telèfons públics va a la baixa, des d’Andorra Telecom ha informat que s’ha optat per la renovació i no per la retirada perquè es considera que és un servei “públic i universal” i que al país es donen diferents casuístiques “que recomanen el manteniment d’aquest servei”, com ara el nombre de visitants que arriben el Principat o el volum de treballadors temporers.
  
A curt termini, afegeixen, “no es preveu cap canvi de model més enllà de mantenir el servei universal per al client nacional i el visitant”.

Comentarios de Facebook