Compartir

Bernard Cazeneuve ha posat l'èmfasi en la importància que el projecte de millora de la RN20 té des d'un punt de vista europeu, ja que contribueix a estrènyer els vincles històrics entre França, Andorra i Espanya.

El cap de Govern, Toni Martí, ha agraït les paraules del primer ministre, i ha assegurat que la signatura de l'acord d'aquest dimecres és "una decisió política d'una gran convicció d'amistat amb la República Francesa". Martí considera que aquesta relació excepcional amb França és molt important "en vista a molts reptes que encara queden pendents, entre els quals l'acord d'associació amb la UE", i ha posat com a exemple de les bones relacions bilaterals la visita a Andorra del seu predecessor, Manuel Valls, el juny del 2015.

Toni Martí també ha aprofitat l'acte a París per agrair al president de la República Francesa i copríncep d'Andorra, François Hollande, el fet d'haver estat al costat d'Andorra en el procés d'homologació fiscal i transparència, així com també "en els moments més difícils".