Compartir

El programa de cites més famós torna a ser notícia. Aquest dilluns es va emetre un programa en el qual un home, exregidor del PP, anava a 'First Datis' per tenir la seva primera cita amb un home .

José Antonio Sobrino, de 51 anys d'edat i pare de tres filles, és l'exregidor que va acudir al programa per declarar li el seu amor a un client del seu bar. Antonio va reconèixer al programa que sempre havia tingut relacions amb dones i que "mai" havia mantingut una relació homosexual. Una cosa que mai s'havia plantejat fins que va veure a Carlos , un terapeuta i sexòleg que acudeix a esmorzar tots els dies a l'bar d'Antonio.

"No sé com parlar-li a un home amb intencions perquè mai he estat amb un home" , confessava José Antonio Carlos Sobera així que va arribar a programa. Després de conèixer la història de Josep era el torn de l'entrada de Carlos. Aquest es va quedar molt sorprès en veure la seva cita, a qui va descriure com un "casanova nat" .

La cita va acabar molt bé i amb ganes de seguir coneixent-se. Tal com va mostrar el programa la final de la seva emissió, a dia d'avui els dos continuen "junts i molt feliços" .

Antonio és un valent i Carlos sap de sobres que seria una bogeria desaprofitar una oportunitat única com aquesta #FirstDates288 pic.twitter.com/BZck0xXm6C

First dates (@firstdates_tv) 20 març 2017

Antonio Sobrino, exregidor del PP d'Alacant, 'surt de l'armari' al programa 'First Dates' https://t.co/tlhrbgTqRe pic.twitter.com/GfpCVp4PwH

Josep Antoni Regúlez (@joanreca) 20 març 2017