Compartir

Miguel Vilas va ser sens dubte un dels concursants més carismàtics i polèmics de 'Gran Hermano: 17' . En el seu vídeo de presentació ens va mostrar a dos nois. D'una banda, un noi que triomfava amb la seva imatge com a model. D'altra banda, un noi de la pila acomplexat pels seus problemes de calvície .

Durant la seva estada a la casa de Guadalix, Miguel va començar a desfer-se poc a poc de la seva perruquí arribant a cremar- al jardí de la casa al crit de: " Sóc el guanyador de la meva puta vida" . Amb aquest simbòlic acte Miguel va voler advocar per la necessitat de voler-se cadascú tal i com és.

Fa un parell de dies el concursant va pujar a les seves xarxes socials una foto seva en què apareixia en una llitera a punt de ser intervingut per realitzar uns retocs estètics . Aquesta imatge es va convertir en objecte de múltiples crítiques per la seva manca de coherència . Ara Miguel ha sorprès els seus seguidors mostrant el resultat final de l'operació .

" BON d'aconseguir llaurar la millor versió de mi mateix! "Si no arrisques no guanyes". I sí, segueixo sent el GUANYADOR DE lA MEVA PUTA VIDA! Us VULL ", deia Miguel costat de la instantània que ha pujat a Instagram. A la fotografia apareix amb una llarga cabellera llisa i una cara amb els pòmuls més marcats , un aspecte molt diferent del que estàvem acostumats.

La imatge acumula més de 17.000 'M'agrada' i té més de 5.000 comentaris entre els quals hi ha qui l'acusa d'intentar ser Mario Vaquerizo .