Compartir

Aquest dissabte arriba el grup de 20 infants de l'Illa de la Reunió a Andorra per passar-hi dues setmanes, gràcies a l'agermanament que manté el Comú d'Escaldes-Engordany amb la població de l'Etang Salé de l'Illa de la Reunió.
  
Aquests dies, el grup d'infants descobreixen un país totalment diferent del seu, visitant els principals atractius culturals i històrics d'Andorra com la Casa de la Vall, el Santuari de Meritxell o Sant Miquel d'Engolasters. Alhora, també trepitjaran la neu per primera vegada amb un curs d'iniciació a l'esquí a Pal-Arinsal, aniran amb motos de neu, es banyaran a les aigües de Caldea, provaran les activitats de Naturlandia, patinaran al Palau de Gel de Canillo o pujaran fins a l'hotel Iglú de Grandvalira.
  
El dimecres 15 de març a les set de la tarda al Prat del Roure tindrà lloc la recepció per part de les autoritats comunals al grup d'infants amb la presència de l'Esbart Santa Anna i l'oferiment d'un aperitiu. En aquest acte, els nens i nenes també coneixeran a les famílies. El cap de setmana els nens i nenes estaran amb les famílies dels infants d'Escaldes-Engordany que a finals de mes d'octubre viatjaran a l'Illa de la Reunió.