viernes, 7 agosto 2020 18:21

CM.- S'aprova el conveni entre el Govern i Encamp per tirar endavant la construcció de l'heliport

El conveni amb el Comú d'Encamp preveu que els terrenys puguin retornar al Comú en el cas que finalment no tiri endavant el projecte, i que la cessió està limitada a que el terreny aculli un heliport. La infraestructura es construirà en la unitat d'actuació Tresoles i els seus terrenys adjacents.

Un cop aprovat el conveni per la cessió dels terrenys encampadans, es tiraran endavant els estudis d'impacte ambiental, el projecte d'urbanització amb els accessos rodats a la instal·lació i el projecte de construcció de la pròpia infraestructura. Jordi Cinca ha recordat que les obres aniran a càrrec del Govern i que l'heliport podria estar enllestit l'any vinent.

D'altra banda, el Consell de Ministres ha validat aquest dimecres les primeres licitacions d'obra pública des de l'entrada en vigor del pressupost del 2017. Així, s'ha licitat la campanya de pavimentació de les carreteres per un import de 4,4 milions d'euros, així com la continuació dels treballs de reforma de la carretera del Coll d'Ordino i la carretera de la Rabassa. També s'ha donat llum verda a la construcció de dos nous miradors al Port d'Envalira i a la reforma del refugi d'Envalira, així com la reforma del centre educatiu de Fiter i Rossell, que es farà en tres fases, la primera de les quals ja estarà enllestida abans que comenci el curs vinent. 

Artículos similares