jueves, 24 septiembre 2020 17:32

Les dues col·lectes de sang de la Creu Roja a Vallnord assoleixen 88 donacions

Vallnord ha acollit dues col·lectes de sang que han assolit 88 donacions, 56 de les quals de nous donants. La Creu Roja Andorrana es mostra contenta pels resultats obtinguts en les dues col·lectes dins de la campanya 'Som donants d'alçada' celebrades a peu de pista.

La segona col·lecta de sang organitzada per la Creu Roja Andorrana es va celebrar aquest dilluns al sector Arinsal de Vallnord i va aconseguir 23 donacions. S'esperava assolir una xifra superior però el mal temps que va afectar l'estació durant tot el dilluns va suposar una baixa afluència d'esquiadors i, per tant, de potencials donants.

Tot i així, cal destacar que el 75% de les donacions de dilluns van venir de nous donants. Cal destacar que aquestes dues primeres jornades han tingut el suport de l'estació d'esquí Pal-Arinsal Vallnord i que tota la campanya del 2017 compta amb el suport del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació, el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, Assegurprevenció i el Centre Comercial Andorrà. Cal recordar que el pròxim divendres 12 de maig se celebrarà la Marató de Sang 2017, de 10 a 22 hores a la Sala Àgora del Comú d'Andorra la Vella.