Compartir

Els nens es trobaven entrenant als nous camps de futbol que té la Federació Andorrana de Futbol a Santa Coloma, i per seguretat s'ha optat per finalitzar l'entrenament per evitar que a la sortida no passessin pel carrer que va des del 360 Extrem fins als camps, per l'elevada possibilitat que caigués tota la paret a terra.

Segons ha informat a l'ANA el cap de guàrdia dels Bombers, David Micó, fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat un camió escala, i un altre aeri que finalment no s'ha hagut d'utilitzar després de la valoració que s'ha pogut fer a peu de carrer. La seva intervenció ha finalitzat a les 19.18 hores.

A hores d'ara, l'empresa constructora treballa per apuntalar aquesta paret, i la zona segueix acordonada per tal d'evitar qualsevol risc, ja que la previsió és que el fort vent continuï durant la nit. Està previst que aquest dimarts al matí es pugui reobrir el carrer.

Segons han informat des de la propietat de la instal·lació, el vent ha obert una esquerda en el material prefabricat amb què està construida la instal·lació, en la unió entre la paret posterior i una de les parets laterals. Es dóna la circumstància que el centre de freestyle estava tancat al públic per festa setmanal. A causa de l'incident, el centre d'oci romandrà tancat aquest dimarts i possiblement durant uns dies. 

D'altra banda, els Bombers han informat d’un parell de maniobres preventives més a causa del vent, que també ha provocat la caiguda d’arbres.