Compartir

El rotatiu Metro , recull en les seves pàgines la imatge d'una petita que ha entendrit les xarxes socials .

Kinley Montgomery , una nena nord-americana, va celebrar el seu sisè aniversari envoltada de, tan sols, Jayla, la seva millor amiga.

La família de la Kinley havia organitzat una festa, a la qual havien convidat a tots els seus companys de classe . Per a això, els seus més cercles pròxims havien llogat al bar de la pista de bitlles local, que van adornar expressament per a l'ocasió.

Desgraciadament, tal com informa Metro , els nens no van poder acudir a l'esdeveniment perquè "estaven malalts ". Una cosa que va entristir d'en gran manera a Kelsey , germana gran de l'homenatjada, que va decidir immortalitzar el trist moment publicant una instantània que ha donat la volta al món .

< p> Kelsey va fotografiar a la seva germana amb la seva amiga , les dues soles i mirant a l'infinit a través d'un finestral. " Avui és l'aniversari de la meva germana petita i només una nena ha aparegut ", va escriure al costat de la imatge a Twitter.

la fotografia s'ha convertit en viral i ha estat compartida per més de 13.000 usuaris ; molts d'ells van voler enviar-li, al seu torn, un missatge de felicitació a la petita Kinley.

" Van estar esperant als seus amics, però mai van arribar, per això mitja hora més tard vam decidir anar-nos i jugar al minigolf ", explica Kelsey, que assegura que les nenes s'ho van passar d'allò més bé jugant a les màquines recreatives .