Compartir

Joan Carles és un nen de 10 anys natural de Còrdova que va escriure una emotiva carta parlant de la seva tartamudesa . Després escriure-la seva mare, Maria Lumbreras, va decidir publicar-la en el seu perfil de Twitter per donar "la lliçó de vida del dia" . La commovedora carta ha aconseguit arribar a milers de personasa través de Twitter fent-viral .

Segons ha explicat Maria a 'Verne', el petit va voler escriure sobre la seva tartamudesa quan ella li va parlar d'una iniciativa que estava portant la Fundació Espanyola de la Tartamudesa perquè persones afectades amb això comptaran les seves vivències a les xarxes socials de l'associació.

Joan Carles explica en la seva carta que sol tartamudejar "quan estic nerviós o quan em poso histèric" . A més, el petit es mostra orgullosos de la seva tartamudesa: "A mi no em sembla que sigui una cosa dolenta, quan algú em pregunta li dic tan feliç que sóc tartamut " .

Encara que a causa del seu tartamudesa els nens de l'ESO li "chulean" sap que la resta de persones del seu voltant li donen suport: " Als meus amics i al meu germà no els importa que jo sigui tartamut . (…) Als meus pares tampoc els importa ja la meva professora tampoc" . A més diu sentir-se molt a gust a l'escola i amb els seus companys de classe.

Amb les seves paraules ha donat una lliçó de vida ja que malgrat ser tartamut i que la gent gran es "chulean" d'ell, els comentaris mals "em surt per una orella i em entra per un altre ".

Si voleu la lliçó de vida del dia, llegiu la carta del meu fill de 10 anys amb tartamudesa & # 10084; & # 65039; pic.twitter.com/ZqJZM4e3VU

MaríaLumbrerasCasana (@Marialumbreras) 28 febrer 2017