viernes, 18 septiembre 2020 19:52

Arinsal acull dilluns la segona jornada de donació de sang de la Creu Roja

Les extraccions de sang de la Creu Roja Andorrana tornen aquest dilluns 6 de març, d'11 a 14 i de 15 a 18 hores, a l'edifici Comallemple de Vallnord, al sector d'Arinsal, amb la segona jornada de la campanya 'Som donants d'alçada'. L'objectiu principal d'aquesta segona jornada serà captar el màxim de donants possibles i d'aquesta manera continuar augmentant la xifra de donacions d'aquesta campanya.

Cal destacar que l'experiència del passat 18 de febrer, en la primera col·lecta de sang celebrada al sector de Pal Vallnord, va ser molt positiva i s'espera de nou una bona resposta per part del públic que visiti l'estació. Així mateix, cal recordar que, aquest any, la campanya compta amb el suport del Ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació, el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, l'estació d'esquí Vallnord-Pal Arinsal i Assegurprevenció.

Cal tenir en compte que per poder donar sang és obligatori complir dos requisits: tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilos. També és recomanable menjar i hidratar-se bé abans de fer la donació i, si és el primer cop que es dona sang, cal dur un document d'identitat.