Quantcast

La Fundació Crèdit Andorrà obre un nova convocatòria de beques per a estudis superiors

La Fundació Crèdit Andorrà obre una nova convocatòria de beques destinades a universitaris que vulguin cursar estudis superiors de postgrau a l'estranger (màsters, doctorats i postdoctorats). S'atorgaran quatre noves beques, i el termini d'admissió de candidatures comença aquest dimecres 1 de març i finalitzarà el 6 de juny.

Les beques es poden cursar en qualsevol país del món i tindran prioritat els estudis amb titulació oficial (procés Bolonya). La dotació econòmica és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 900 euros mensuals durant el curs acadèmic. La durada màxima de la beca és d'un any per als màsters i postdoctorats, i de tres per als doctorats, prorrogable d'any en any.

Les candidatures presentades seran estudiades, en una primera fase, per una Comissió d'Avaluació formada per persones alienes a la Fundació Crèdit Andorrà, que seleccionarà les que compleixin totes les condicions requerides. Posteriorment, entre el dia 20 de juliol i el 5 d'agost, es realitzarà una entrevista presencial amb els candidats seleccionats, en la qual s'avaluaran les seves aptituds, la seva personalitat, l'interès i la motivació per l'elecció dels estudis.

Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d'un mínim de cinc anys. L'edat màxima per beneficiar-se d'aquestes beques ha de ser de 35 anys.

Els candidats poden obtenir les bases de la convocatòria i el document de sol·licitud a la Fundació Crèdit Andorrà (edifici Crèdit Centre, avinguda Meritxell, 80, d'Andorra la Vella) i al web www.fundaciocreditandorra.ad. També poden sol·licitar més informació al telèfon +376 88 88 80.

Des dels inicis del programa de beques l'any 1988, la Fundació Crèdit Andorrà ha concedit 192 ajuts, que representen uns 5 milions d'euros d'inversió en la formació dels joves.

Comentarios de Facebook