Compartir

Escaldes-Engordany i Andorra la Vella segueixen amb el programa d'activitats conjuntes per Carnaval i aquest diumenge centenars de persones s'han apropat al carrer dels Veedors, per gaudir dels més de 8.000 calçots que han preparat els membres de la Unió Proturisme d'Escaldes a un preu de sis euros.

Més de 600 racions de calçots, pa de pagès, salsa, botifarra i vi, aquests han estat només alguns dels elements que no han faltat aquest diumenge al migdia, en la que ha estat la tercera activitat conjunta entre les dues parròquies, després de la penjada del Carnestoltes i la gran rua de Carnaval.

El vocal de la Unió Proturisme d'Escaldes, Pauli Lebeña, ha destacat que la calçotada ja és un acte tradicional i ha assegurat que “cada any la gent es va animant més i més”. Tot i això, Lebeña també ha reconegut que “vam començar a fer-ho quan vam entrar a la junta perquè ho feia tothom i vam pensar que era bona idea fer-ho per Carnaval”.

Les activitats continuaran aquest dilluns amb una festa de disfresses al Prat del Roure i dimarts, el Carnaval posarà punt final amb el robatori de les Olles i el judici i cremada del Carnestoltes.