miércoles, 12 agosto 2020 18:10

L'estranya malaltia d'una jove britànica que fa que faci olor de peix

Kelly Fidoe-White és una jove britànica que pateix trimetilaminuria , una malaltia que li fa fer olor de peix . Des de molt petita es va adonar que alguna cosa no anava bé pel que fa a la seva olor corporal, segons informa Mirror .

Abans d'anar al metge, Kelly, de 36 anys, passava molt temps donant-se dutxes amb aigua calenta i es exfoliaba tant la pell que es quedava completament vermella. De fet, la seva mare compte que l'assetjaven a l'institut i durant la seva infància solia dir que havia portat entrepans de peix per dinar, però els seus companys li deien que era ella la que feia olor de peix.

Quan va decidir acudir a un professional, ningú li diagnosticava la patologia, pel que va haver d'investigar per Internet i va descobrir que donar-se tantes dutxes empitjorava el problema.

Ara aquesta jove utilitza un gel que nodreix la pell i pren una medicació que ajuda a metabolitzar l'enzim que el seu cos no descompon, provocant-li aquesta olor corporal.

Tot i així, l'olor segueix persistint pel que porta a terme el seu treball de radiógrafa en el torn de nit per coincidir amb la menor quantitat de gent possible.

En el tema amorós tampoc ha estat fàcil, però compte que fa 16 anys va conèixer a través d'Internet a Michael, de 45 anys, qui li fa la vida més suportable. Michael confessa que algunes vegades aquesta olor l'afecta, però mai li ha dit res.

Kelly, que descriu la seva pròpia olor com "peix i ceba" , explica que "aquesta malaltia afecta entre 300 i 600 persones al voltant del món , no és molt coneguda ".

Artículos similares