Quantcast

Cinemes illa Carlemany destinarà la recaptació de 'Lo que de verdad importa' a la Fundació Aladina

Cinemes illa Carlemany, en col·laboració amb Andbank, estrenarà aquest divendres el llargmetratge 'Lo que de verdad importa', del director espanyol Paco Arango. La pel·lícula té una vocació plenament solidària, atès que és el primer film 100% benèfic, on tots els beneficis es destinen a la Fundació Aladina, un projecte creat pel mateix director del film, per tal d'ajudar els infants que pateixen un càncer infantil.

La projecció s'iniciarà aquest divendres i s'estendrà fins al pròxim dijous amb una sessió diària a les vuit del vespre, malgrat que no es descarta que s'ampliï la projecció en funció de l'acollida. “Volem repetir l'èxit d''Astral'”, aquestes han estat les paraules del director dels Cinemes illa Carlemany, Jordi Torres, en referència al vessant solidari d'aquest tipus de projecció. A més, Torres també ha destacat que “el 50% de recaptació que ens pertoca com a cinema anirà destinat íntegrament a la fundació”. Per la seva banda, Andbank, com és tradicional, comprarà 100 butaques de fila zero, per col·laborar amb el projecte.

El preu de les entrades serà “el del dia”, segons ha destacat Torres, atès que la vocació del cinema és aconseguir la màxima recaptació possible, i per aquesta raó no s'admetrà cap tipus de descompte en el preu de les entrades. La pel·lícula, que va estrenar-se el passat cap de setmana a Espanya, ha tingut molt bona acollida i recaptació; tot i això, Torres ha reconegut que l'estrenen aquesta setmana, atès que “no teníem espai suficient per posar totes les sessions que ens demanava la distribuïdora”.

El director dels cinemes també ha posat en relleu que en un primer moment la intenció era destinar part de la recaptació a una fundació del país, malgrat que la productora de la pel·lícula va negar-se i va canalitzar-ho tot a la Fundació Aladina. Tot i això, Torres ha comentat que “ens van comentar que qualsevol nen que vulgui participar en aquests campaments es pot posar en contacte amb la Fundació”.

Per la seva banda, el sotsdirector general de Banca País d'Andbank, Josep M. Cabanes, ha destacat la importància dels campaments realitzats per part de la Fundació a Irlanda, ja que “100 nens poden beneficiar-se sense cap cost per la família d'uns campaments de lleure”. A més, Cabanes ha deixat la porta oberta a futures col·laboracions amb la Fundació Aladina o altres entitats, destacant així “la vocació solidària de l'entitat”.

La Fundació Aladina va néixer l'any 2005 amb la vocació de proporcionar suport integral als infants que pateixen un càncer i les seves famílies. En l'actualitat, l'entitat col·labora amb 11 hospitals espanyols i dóna suport a 1.500 infants, i d'aquests cada any 100 participen en els campaments de Serious Fun Children's Network, una fundació creada per l'actor Paul Newman amb la vocació d'ajudar els nens i nenes afectats pel càncer infantil.

Comentarios de Facebook