jueves, 1 octubre 2020 16:05

El president d'Islàndia pretén prohibir la pizza hawaiana a tot el país

Guðni Th. Jóhannesson, president d'Islàndia , va donar una xerrada amb estudiants a la ciutat de Akurey quan va expressar la seva opinió sobre la presència de la pinya en les pizzes .

El màxim mandatari d'Islàndia estava responent a diferents preguntes quan un dels alumnes tenia al costat li va fer la següent pregunta: "¿Què opina de la pizza a la pinya?" . D'aquesta manera l'alumne va obrir el debat sobre aquesta polèmica.

El president islandès, lluny de defugir la pregunta, va contestar deixant clar el seu desacord amb la presència d'aquest ingredient en les pizzes. Jóhannesson va assegurar que si ell pogués crearia una llei que prohibís la pinya en les pizzes de tot el país .

Els mitjans de comunicació nacionals van recollir les declaracions del president convertint el assumpte en una crisi presidencial . Encara que tot era una broma, el president s i s'ha vist obligat a tancar la polèmica a través del seu Facebook: "M'agrada la pinya, però no en la pizza. No tinc el poder per crear lleis que prohibeixin a les persones posar pinya en el seu menjar . M'alegra no tenir aquest poder. Els presidents no hauríem de tenir poder il·limitat ".

la seva resposta va fer esclatar el debat sobre aquesta polèmica en les xarxes socials on els internautes van expressar la seva opinió sota el hashtag # piñapizza fent-ho tendència i dividint- a favor i en contra de la recepta .