sábado, 26 septiembre 2020 22:13

Un restaurant italià fa un descompte a famílies amb nens educats

Antonio Ferrari és l'amo d'un restaurant de Pàdua que va decidir aplicar un descompte a les famílies que tenien nens que es portaven bé mentre menjaven. Una grup format per sis adults i cinc nens va arribar al restaurant i el comportament de les nenes va sorprendre l'amo que va decidir premiar els clients.

“Es van passar tot el temps tranquil·les, fent multiplicacions i dibuixos que després es van dur a casa”, deia sorprès l'amo del restaurant al diari 'Corriere de la Sera'. A causa d'això, Antonio va tenir la idea de premiar els comensals descomptant els 13,05 euros en el compte per tenir “Bimbi educatius” (nens educats).

Els comensals als quals els va fer el descompte es van quedar tan sorpresos que van deixar als cambrers una propina de 30 euros, segons ha explicat el propietari en el mitjà anteriorment citat. A més, Ferrari va voler premiar els pares per no utilitzar aparells tecnològics per entretenir els nens, només “llapis i folis” amb els quals les nenes van estar dibuixant durant tota la seva estada al restaurant.

Aquesta idea l'amo la va agafar d'un restaurant de Miami (Estats Units), que premiava les famílies que tenien nens educats i poc entremaliats. La foto del tiquet amb el descompte l'ha pujat Antonio al seu perfil d'Instagram i ha estat tot un èxit. Després d'això ha assegurat que tornarà a fer-ho si es troba una altra situació així, però deixa clar que això no és una promoció .

Només cal poc .. #antonioferrari #padova #tickets

Una publicació compartida de antonioferrari (@antonioferrari_a_padova) el 12 febrer 2017 a la (s) 7:16 PST