Compartir

¿Els sones la frase, `qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència"?

Anaïs Bordier , una jove de 24 anys, d'origen coreà i estudiant de moda a Londres, va descobrir una troballa esgarrifós mentre revisava vídeos a YouTube .

en un d'aquests vídeos, Bordier, va veure a una altra jove que, físicament, era igual a ella . el mateix tall de cabell, la mateixa complexió, els mateixos gestos, fins a les mateixes pigues.

Encoratjada per la curiositat, Anaïs va investigar una mica més a fons a Internet i va descobrir que el nom de la noia era el de Samantha Futeman , una incipient actriu de Hollywood que havia participat en produccions de la talla de 'Memòries d'una Geisha ' o ' Across The Universe '.

alterada per una semblança, més que raonable, Bordier va enviar un missatge a Futeman a través de Facebook i poc després , ambdues noies van començar a mantenir converses transoceàniques per Skype .

Les dues joves van congeniar des del primer instant; els feien gràcia les mateixes coses i van descobrir que a cap de les dues els agrada la pastanaga.

En una de les converses, sengles dones, d'origen coreà, van descobrir que havien nascut el mateix any i a la mateixa ciutat , el 19 de novembre de 12087 a Busan (Corea del Sud), i que les dues havien estat donades en adopció .

La sorpresa va ser majúscula.

Finalment, van decidir fer-se una prova d'ADN per confirmar una cosa que ja sospitaven. Eren germanes bessones .

Aquesta increïble història serà portada al cinema de la mà de la pròpia Samantha, qui juntament amb el director, Ryan Miyamot , ha documentat el procés de retrobament en un documental titulat " Twinsters ".