Compartir

Andrew Townshend, pilot britànic, tinent de la Força Aèria Real, gairebé estrella l'avió que pilotava amb 187 passatgers del personal militar a bord. Segons ha publicat el diari britànic 'The Telegraph', Andrew va aprofitar que el copilot havia sortit a buscar una tassa de te per treure la seva càmera i fer fotos.

En ple vol va començar a fer fotos fins que la càmera li va caure, embussant els controls de l'avió. En aquest moment l'avió va començar a caure en picat durant 1.340 metres. Segons ha recollit 'The Telegraph', els passatgers es van quedar “enganxats al sostre” quan va ocórrer l'incident.

El tinent Townshend va haver de declarar davant un tribunal pel que ha passat . Andrew va explicar que va agafar la càmera perquè estava “avorrit” durant el vol que anava des del Regne Unit a la base de Camp Bastion a l'Afganistan.

Durant la declaració davant del Tribunal, el tinent va explicar com va passar l'incident. La seva càmera, una Nikon amb un gran objectiu, li va caure de les mans i va encallar els controls de l'avió desactivant el pilot automàtic. Finalment, el copilot va ser qui es va fer amb el control de l'avió quan va aconseguir arribar a la cabina.