Compartir

Dins de la casa de 'Gran Hermano' ningú donava un duro per la seva relació, però ja no hi ha dubte que Rodrigo i Bea estan més enamorats que mai.

la parella, sorgida en l'edició 17 del reality de Telecinco, no deixa de demostrar-se el seu amor a través de les xarxes socials. En l'última imatge que han fet pública, es pot veure a tots dos gaudint d'un passeig en vaixell. Però hi ha una cosa que ha cridat molt l'atenció.

La sospitosa panxeta de Bea ha donat molt que parlar. Van ser molts els que es van aventurar a parlar de embaràs . De fet, el text que acompanya la foto fa que sonin encara més les alarmes. "Que serà? …" , pregunta Rodri tant a Twitter com a Instagram.

D'altra banda, hi ha qui va atacar a la valenciana cridant "grossa" . Ella, ràpidament, va desmentir els rumors d'embaràs i va defensar el seu pes : "Si tenir carn és estar grassa, VISCA les grosses I JO LA PRIMERA! # NOIMPORTATUPESOIMPORTAELTAMAÑODETUCORAZON. MENJA CANTA RIU I no ploris COMET TOTS ELS BOMBONS. Per a tota aquesta gent que es fica amb gent que té problemes de pes, malalties o no se sent bé amb elles mateixes. UnBesitoMUYGORDO ".