Compartir

El grup parlamentari liberal ha reclamat una còpia del document estabilitzat del marc institucional de l'acord d'associació amb la Unió Europea. El conseller Carles Naudi d'Areny-Plandolit ha recordat que el ministre d'Afers Exteriors encara no ha facilitat aquest document, tot i que el van sollicitar el passat mes d'octubre.

En aquest sentit, ha apuntat que malgrat que els assessors i els consellers del Grup Parlamentari Liberal van ser convidats a la presentació del text estabilitzat del Marc Institucional, allà no se'ls va entregar cap còpia. Així, ha explicat que aquell acte només va ser una lectura comentada d'un document que s'exposava en una pantalla, del qual no en van poder copsar els detalls.

El conseller del Grup Liberal ha afegit que espera que aquesta vegada sí que se'ls faci arribar la informació i el Govern i DA facin gala de la transparència que tant publiciten.

D'altra banda, en una altra demanda d'informació, Carles Naudi vol que se li faci arribar una còpia d'un text enviat pel Servei Europeu d'Acció Exterior, el 14 de novembre de 2016. En aquest document es fa referència a un document sobre mercaderies que s'ha fet arribar als consellers de la Comissió Legislativa de Política Exterior amb data del 24 de gener del 2017.