Compartir

Barry White és un professor d'anglès del col·legi Ashley Park de Charlotte, Carolina del Nord, que s'ha tornat viral gràcies a un vídeo en què apareix saludant a tots els seus alumnes de manera diferent.

El mestre té una salutació única i personalitzada per a cada un dels seus 40 alumnes. Segons ha publicat 'ABC News', la iniciativa de saludar a tots els alumnes d'una manera divertida i personalitzada va sorgir amb una simple salutació a dos alumnes al pati. A partir d'aquí tothom volia tenir la seva salutació.

Barry ha explicat que la iniciativa va començar per tal d'animar els alumnes de la seva classe. “Saben que quan arriben a la porta principal fem els nostres 'bons dies', explica el professor, i ha afegit: “Sempre estic molt emocionat i després vam començar a fer els moviments i això els emociona i els activa per a una classe amb gran energia“.

D'aquesta manera el professor considera que es guanya la confiança dels seus alumnes i fa que comencin el dia amb ànim. “A ells els encanta fer-ho i sé quin moviment fer en cada moment perquè té molt a veure amb la seva personalitat, assegura Barry.